Επιστημονική εκδήλωση "Ο ρόλος του Ευρωπαίου Ρυθμιστή (ACER) σύμφωνα με την νέα πρόταση Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως - Συνέπειες για το ευρωπαϊκό και το ελληνικό δίκαιο της ενέργειας" 24.01.2018

Notice: Undefined property: stdClass::$readonly in /var/www/vhosts/103239872.linuxzone82.grserver.gr/energy-law-association.gr/layouts/joomla/tinymce/textarea.php on line 22
>

>

Ελληνική Eνωση Δικαίου Eνεργειασ

Α. Μεταξά 2 – 10681 Αθήνα

Τηλ.: 210-3823344, Φαξ: 210-3805413

www.energy-law-association.gr

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ελληνική Ένωση Δικαίου Ενέργειας (ΕΕΔικΕ), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου (Ecefil) του Παντείου Πανεπιστημίου, διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση την Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018, ώρα 18:00, στο κτίριο ΔΕΣΚοι του Παντείου Πανεπιστημίου, ισόγειο, οδός Χαρ. Τρικούπη 1 (Λαγουμιτζή), Καλλιθέα, με ομιλητή τον Πρόεδρο της Ενώσεώς Ομ. Καθηγητή Νομικής ΔΠΘ και Δικαστή στο Γενικό Δικαστήριο της ΕΕ Κωνσταντίνο Π. Ηλιόπουλο και θέμα:

Ο ρόλος του Ευρωπαίου Ρυθμιστή (ACER)

Θα ακολουθήσει η κοπή της πίτας της Ενώσεως.

Το Δ.Σ. εύχεται στα μέλη και τους φίλους της Ενώσεως Υγεία και Ευτυχία για το 2018!

O Πρόεδρος

Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος